Otvoreno novoizgrađeno dječije igralište u Parku “Mladen Stojanović”

15424

Gradonačelnik Banjaluke Igor Radojičić i predstavnici kompanije “Mlijekoprodukt”, svečano su otvorili novoizgrađeno dječije igralište u Parku “Mladen Stojanović”.

Ovo je prvo igralište donirano od „Mlijekoprodukta“ u okviru velike akcije Gradske uprave i društveno odgovornih kompanija.

-Već sutra za naše najmlađe stanovnike stavićemo u upotrebu i novo igralište u naselju Borik, u blizini OŠ „Branko Ćopić“, a koje je izgradila kompanija „Mikrofin“ – rekao je gradonačelnik Radojičić i najavio potpisivanje novih ugovora za izgradnju i obnovu dječijih igrališta.

Gradonačelnik Radojičić je zahvalio kompaniji „Mlijekoprodukt“ što su „probili led“ u ovoj akciji i prvi napravili igralište.

Ovo je lokacija gdje se okuplja mnogo djece i igralište je upravo njima i njihovim roditeljima na radost – kazao je gradonačelnik, ističući da je još otvoreno oko dvedesetak lokacija za koje se mogu javiti sve druge kompanije koje žele najmlađim Banjalučanima da poklone igrališta.

Marketing menadžer kompanije „Mlijekoprodukt“, Vlado Sandić kazao je da su kao društveno odgovorna kompanija – rado prihvatili poziv Grada za učešće u projektu.
-I evo danas otvaramo moderno opremljeno „Moja kravica igralište“ – zaključio je Sandić.

Inače, u ovoj velikoj akciji izgradnje dječijih igrališta, koju je pokrenuo gradonačelnik Radojičić – Grad sa svoje strane obezbjeđuje lokacije dok će društveno odgovorne kompanije, uz asistenciju gradskih vlasti, samostalno izabrati projekat i izvođače, te, naposlijetku, graditi igrališta ili donirati sredstva za njihovo podizanje ili rekonstrukciju.

http://www2.banjaluka.rs.ba/static/uploads/clanci/2017/4/ACO_6842.JPG

PODIJELI

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite ime!