Ne nasjedajte: Muškarci namjerno radi ove stvari da biste bile ljubomorne

1981

Da se razumijemo odmah na početku – i djevojke namjerno prave muškarce ljubomornim, zato im ovog puta nećemo “suditi” zbog par sitnih fora uz pomoć kojih pokušavaju da nam održe fokus i pažnju, već ćemo ih samo “razotkriti”.  

Većina ovih sitacija biće vam već dobro poznate. Možda ste sumnjale, ali niste znale da muškarci to zapravo rade namjerno. Ukoliko ste primjetile neke od sljedećih situacija znajte da su u pitanju “manipulativni” trikovi.

Često spominje bivšu djevojku

Ukoliko vaš partner svaku novonastalu situaciju poredi sa nekom situacijom koju je doživio sa bivšom djevojkom znak je da želi da vas napravi ljubornom. Nema razloga da se bojite da je htio da kaže da je njegova bivša bolja od vas.

Dopisuje se često sa nekim

Sa ovom situacijom bi trebalo biti oprezan, naročito u današnje vrijeme kada je razmenjivanje poruka sa potpunim strancem zapravo trend i sasvim normalna stvar. Ukoliko “uhvatite” dragog da je često na telefonu i “misteriozno” se dopisuje sa nekim ne mora da znači da ima drugu djevojku, niti da je sa starom obnovio kontakt, prije će biti da ima grupu na vajberu u kojoj se dopisuje sa ortacima.

Dva puta nedjeljno igra fudbal

Djevojkama je gotovo neshvatljivo zašto muškarci dva puta nedjeljno odlaze da trče za loptom, a tek zašto nakon fudbala znojavi sjede i piju piće. Najčešće žene misle da ih muškarci lažu, ali nije tako. Oni se ne bi odrekli tog svog rituala ni za šta na svijetu.

Okreće se za drugim djevojkama

Kada vidite da je vaš dragi okrenuo glavu za zgodnom plavušom na ulici svakako nije znak da je prestao da vas voli. To je zapravo trik kojim želi da vam da do znanja da se nikako “ne opuštate” jer “opasnost” vreba sa svih strana. Ali je vrlo svjestan da je to samo trik, piše Lepota i zdravlje.

PODIJELI

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite ime!