“Anđeo drugog reda”: Rumunski maneken u novom Cecinom spotu (VIDEO)

2388

Ceca Ražnatović ekranizovala pjesmu “Anđeo drugog reda” sa aktuelnog studijskog albuma “Autogram”.

Folk zvijezda Svetlana Ceca Ražnatović danas je u restoranu “Trikolore” na Zemunskom keju predstavila spot za pjesmu “Anđeo drugog reda”, sa aktuelnog studijskog albuma “Autogram”.

Slavna pjevačica blistala je u bijeloj haljini kreatorke Meline Džinović, ali veliku pažnju privukao je i zgodni rumunski maneken i MMA borac Florijan Munteanu, koji se pojavljuje u spotu. Mišićavi ljepotan o kojem domaća javnost već danima bruji je specijalno zbog promocije doputovao u Beograd iz Minhena, gdje je rođen.

Video-klip za koji se priča da je jedan od najskupljih u Cecinoj karijeri, snimljen je u tvrđavi Mamula u Boki Kotorskoj. Obiluje predivnim scenama sa Crnogorskog primorja, ali ima i kadrova u kojima je pjevačica u strasnom zagrljaju manekena.

– Florijan je već postao zvezda i očekivali smo takve reakcije – istakla je za “Novosti” Ceca Ražnatović, dok je sve vrijeme pored nje stajao maneken iz spota.

– Pronašli su ga moji saradnici, pokazali su mi njegove fotografije i prihvatila sam da sarađujemo. Odlično je bio upoznat sa mojom karijerom jer se u Nemačkoj druži sa Srbima. Snimanje spota je bilo fenomenalno iskustvo za mene, sjajno je sarađivati sa momkom kakav je Florijan. Sviđa mi se kolorit spota, a o ambijentu u kojem je sniman da i ne govorim. Kada ste pored mora, a iznad vas je plavo nebo, to je poseban doživljaj.

Na pitanje koliko u pjesmi “Anđeo drugog reda” ima ličnih momenata, Ceca nam je rekla:

– U svakoj mojoj pesmi ima mnogo toga ličnog, ali nikad nisam otkrivala privatan život. Marina Tucaković mi uvek napiše pesmu koju mogu da doživim dok pevam, ali u njoj može da se pronađe i svako drugi.

Maneken iz Minhena prvi put je u Beogradu boravio kada je snimao spot sa Cecom, a o saradnji sa najvećom balkanskom folk zvijezdom Florijan za  list “Novosti” kaže:

– Mnogi moji prijatelji u Nemačkoj su Srbi, tako da sam i pre naše saradnje odlično znao ko je Ceca. – Veoma mi se dopada, baš kao i njene pesme. Mada ne razumem reči pesama, mogu da osetim njihovu energiju. Sjajno sam se proveo na njenom koncertu u Minhenu i uživao sa prijateljima u fantastičnoj atmosferi, pišu Novosti.

PODIJELI

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite ime!