Prijave još danas i sutra: Javno izvlačenje vrijedne nagrade u utorak!

1621

Implantološki centar LOTUS DENT, Uno radio i Uno portal ponovo poklanjaju najljepši osmijeh!

Prijave za učešće traju tokom mjeseca jula, a u utorak 1. avgusta  saznaćemo ko će osvojiti najljepši osmijeh (najljepše cirkonijumske krunice). Na dan izvlačenja takmičarski brojevi neće biti dodjeljivani.

Dobitnica Vesna Pantelić iz Banjaluke, koja je istu nagradu osvojila 1. jula, izvući će novog srećnog dobitnika 1. avgusta! Vesni smo predložili da ona nekog obraduje, i pristala je.

Papirići sa svim brojevima biće ispred nje u studiju i izvući će jedan broj.

Ovako se ona prijavila u sanduče FB stranice UNO Banjaluka:

U ovoj nagradnoj igri ništa ne ulažete, a možete da osvojite za sebe ili da nekome Vi poklonite vrijedan osmijeh, sa najljepšim cirkonijumskim  krunicama u vrijednosti do 3.500 KM! (u zavisnosti od medicinskih indikacija).

Prijave i takmičarski brojevi za prethodno izvlačenje (1. jula), naravno, ne važe za novi termin.

PRAVILA:

Za učešće u nagradnoj igri dovoljno je da u sanduče Facebook stranice UNO Banjaluka pošaljete poruku da želite da učestvujete.  Ukoliko Vam u profilu ne piše ime i prezime, napišite i ostavite broj telefona na koji ćete biti dostupni na dan javnog  izvlačenja dobitnika nagrade.

Sa jednog Facebook profila moguća je samo jedna prijava za učešće u nagradnoj igri.

Ostavljanje podataka drugih lica (različito ime od imena nosioca Facebook profila) nije dozvoljeno. Vaš telefonski broj neće biti upotrebljen u druge svrhe i samo je predmet učešća u nagradnoj igri.

U roku od 24 časa dobićete odgovor koji će sadržavati Vaš jedinstveni takmičarski broj, datum, vrijeme i mjesto javnog izvlačenja. Svi dodijeljeni takmičarski brojevi ravnopravno učestvuju u nagradnoj igri. Ukoliko niste dostavili navedene podatke, jedinstveni takmičarski broj neće biti dodijeljen.

VRIJEME I MJESTO IZVLAČENJA DOBITNIKA:

Utorak 1. avgust u 18:15 časova uživo u programu banjalučkog Uno radija (107,5 MHz) u prisustvu sponzora nagradne igre.

Posljednji dan za prijavu za učešće u nagradnoj igri je 31. jul. Na dan izvlačenja 1. avgusta jedinstveni takmičarski brojevi neće biti dodjeljivani.

Procedura je ista: Po izvlačenju jedinstvenog takmičarskog broja, dobitnik će automatski biti pozvan  i uključen uživo u program radija (broj telefona je već bio uslov za učešće u nagradnoj igri).

VAŽNO: U slučaju da izvučeni telefonski broj tada ne bude dostupan, gubi pravo na nagradu i izvlačimo sljedeći broj i takođe ga pozivamo javno. Zašto? Zato što nam je ponovo cilj da tada  svi glasno i jasno  javno čuju ime i prezime dobitnika, jer ne želimo da organizujemo “tamo neka izvlačenja”. Sve će biti javno ponovo!

Dakle, 1. avgusta u 18.15 obavezno budite dostupni! Ne morate da slušate tada radio (ukoliko ne budete u prilici), ali morate biti dostupni.

Dobitnik nagrade nema pravo na potraživanje novčane vrijednosti nagrade. U slučaju da dobitnik nije iz Banjaluke, sam snosi troškove dolaska i eventualnog boravka u gradu za vrijeme realizacije osvojene nagrade, a to može da potraje određeni vremenski period.

Dobitnik nagrade će prvo doći na pregled gdje će se ustanoviti da li postoje uslovi za ovu vrstu rada. U slučaju da kod dobitnika ne postoje medicinski opravdane indikacije, dobitnik zadržava pravo da nagradu prenese na drugo lice. Vrijednost nagrade je do 3.500 KM u zavisnosti od medicinskih indikacija.

Nadamo se da smo sve jasno i precizno objasnili, naša želja je da opet na pošten i fer način organizujemo ove nagradne igre i da obradujemo mnoge. Vaša sreća  kada budete drugima pričali da ste osvojili ovu nagradu nama će biti ponovo najveće zadovoljstvo.

Dakle, učestvujte u nagradnoj igri, kliknite na Facebook stranicu UNO Banjaluka, pošaljite poruku sa brojem telefona i pozovite Vaše prijatelje da i oni učestvuju.

SREĆNO  SVIMA!

 

Implantološki centar Lotus Dent nalazi se u Ulici Petra Preradovića 21 u Banjaluci. Više o njima saznajte na www.lotusdent.ba

PODIJELI

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite ime!