Prognoza vremena do četvrtka, ponegdje i preko 40°C

364

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH u ponedjeljak će biti pretežno sunčano i veoma toplo vrijeme, uz najvišu dnevnu temperaturu do 39 stepeni Celzijusovih.

Ujutro će biti vedro, a tokom dana sunčano i vruće uz slab razvoj dnevne oblačnosti, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

Јutarnja temperatura vazduha biće od 14 do 21, na jugu do 24 stepena Celzijusova, a dnevna od 32 do 39, u višim predjelima od 28 stepeni Celzijusovih.

Vjetar će biti slab, istočni i sjeveroistočni, saopšteno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda.

U utorak, 1. avgusta, noć će mjestimično biti tropska sa temeraturom iznad 20 stepeni. Temperatura će nastavljati da raste i u većini predjela će biti vruće i sunčano vrijeme uz ponegdje malu oblačnost.

Јutarnja temperatura vazduha biće od 16 do 23, na jugu do 25 stepeni Celzijusovih. Najviša dnevna temperatura vazduha biće od 33 do 40 stepeni ponegdje, a u višim predjelima od 29 stepeni Celzijusovih.

U srijedu, 2. avgusta, mjestimično i dalje biće tropska noć, a preko dana nastavlja se veoma toplo vrijeme uz umjeren razvoj oblačnosti tokom popodneva na sjeveru.

Јutarnja temperatura vazduha biće od 16 do 23, na jugu do 26 stepeni Celzijusovih.

Najviša dnevna temperatura vazduha biće od 33 do 40, ponegdje na jugu i stepen dva toplije, a u višim predelima od 29 stepena Celzijusovih.

U četvrtak, 3. avgusta, nastavlja se sa mjestimično tropskim noćima, a tokom dana veoma toplim vremenom.

Јutarnja temperatura vazduha biće od 17 do 23, na jugu do 26. Najviša dnevna temperatura vazduha biće od 33 do 40, ponegdje na jugu i stepen dva toplije, u višim predjelima od 31 stepen Celzijusovih, javljaju agencije.

PODIJELI

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite ime!