Đorđević: Povreda Simonovića nam pokvarila planove

64

Selektor košarkaše reprezentacije Srbije Aleksandar Đorđević rekao je da je Marko Simonović blizu toga da propusti Evropsko prvenstvo zbog povrede palca.

“On je povrijedio palac desne ruke i pod velikim je znakom pitanja. Јako je blizu tome da propusti prvenstvo”, rekao je Đorđević novinarima na Kopaoniku.

Simonović se poslije dva dana boravka u Beogradu i pregleda ponovo priključio reprezentaciji Srbije na pripremama. On se na Kopaonik vratio s longetom.

Novinare je zanimalo ko će biti zamjenik kapitena na Evropskom prvenstvu, pošto je dosadašnji zamjenik Stefan Marković završio reprezentativnu karijeru.

“Imali smo planove, ali oni su se sada pokvarili”, kazao je Đorđević.

Selektor Srbije je rekao da Bogdan Bogdanović nije propustio nijedan trening od svog dolaska, dok je plejmejker Stefan Јović zbog upale na tri dana izostao sa treninga, a da je Nemanja Nedović dobio udarac u rame, kao i da će se tek poslije pregleda ustanoviti “šta je u pitanju”.

“Povrede su u nekom predviđenom i zacrtanom planu. Momci su imali dugu pauzu i neki od njih su probali malo da se spreme”, rekao je selektor, prenose agencije.

PODIJELI

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite ime!