Horoskop za 2. avgust

416

 

Ovan

Ne pričajte previše drugima o svojim planovima. Pokušajte da budete ljubazni danas, iako Vam možda nije baš do toga. Idite na kraći put.

Bik

Zadovoljni ste novčanom situacijom. Ne opterećujte se ako nemate novca za sve stvari koje želite da kupite. Budite skromniji, ne morate sve danas da kupite.

Blizanci

Napetost raste. Ne morate se viđati sa prijateljima ako niste dobro raspoloženi. Obradovaće Vas neke poruke od osobe koja Vam se dopada.

Rak

Umorni ste. Potrudite se da se ne nervirate previše oko problema na poslu. Gledajte da aktivnosti svedete na minimum danas.

Lav

Družite se više. Potrudite se da se okrenete prijateljima. Iskoristite dan da što više vremena provedete sa porodicom.

Devica

Opet ste opterećeni poslom. Pokušajte da skrenete misli čitajuči novine, gledajući filmove. Opustite se i ugodite sebi.

Vaga

Družite se više. Ne nervirajte se što ne možete da se vidite sa svima danas, možete se sa nekim osobama videti i sutra. Budite komunikativni danas.

Škorpija

Strastveni ste danas. Puni ste energije. Najbolje bi bilo da idete u kupovinu. Odličan je dan za kupovinu tehnike.

Strelac

Posvetite se partneru. Danas je odličan dan za nova poznanstva, šetnje i razgovore. Pomalo ste napeti, ali treba da izađete iz kuće da biste se oraspoložili.

Jarac

Imate dosta obaveza, pa bi najbolje bilo da ih podelite na više manjih dijelova. Ne opterećujte se previše, ako ne morate. Brinite više o svom zdravlju.

Vodolija

Bavite se nekom aktivnošću. Ne jedite previše jaku hranu. Danas bi bilo dobro da se bavite nekim hobijem ili sportom.

Ribe

Očekujte posetu rodbine ili posjetite neke drage ljude. Nađite vrijeme da se čujete sa ljudima sa kojima se niste čuli davno. Popričajte sa partnerom o nekim planovima, razjasnite nedoumice ako postoje.

Astrolog Jovana Vilimonović

PODIJELI

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite ime!