Opasnost iz fontane: Struja ubila petogodišnjeg haskija u parku “Petar Kočić”

2091

U fontani parka “Petar Kočić” koja se nalazi u centru Banjaluke nastradao je pas. Do nesreće je došlo tako što je petogodišnji haski u namjeri da se osvježi vodom iz fontane nastradao od posljedica strujnog udara.

Nakon tragedije fontana je bila ispražnjena i okružena trakom Komunalne policije. Tragedija je ogromna, ali mogla je da bude i gora, budući da se u krugu ove fontane svakodnevno igraju i djeca.

Prenosimo vam poruku koju je vlasnica psa ostavila na svojoj FB stranici.

“Pozdrav,

Nisam sigurna da li će neko pročitatu ovu poruku, ali želim samo da podijelim sa vama svoju priču koja se sinoć odigrala. Naime, u parku Petar Kočić sinoć je nastradao moj pas, haski, star tek pet godina, zdrav, mlad i jak pas.

Sve se desilo u momentu kada je pas htio da se osvježi ili da popije vode, ušao je u fontanu u kojoj je bilo oko 20cm vode i udarila ga je struja, samo je skiknuo, zgrčio se i na mjestu je ostao mrtav.

Veterinar je takođe konstantovao da je smrt nastupila strujnim udarom. Ne mogu da vam opišem tugu i bol koju osjećam, izgubila sam najboljeg druga, člana porodice. Takođe, ne mogu ni da opišem osjećaj gađenja prema ovom gradu i zemlji u kakvoj živimo, očajna sam.

Za ovo niko neće odgovarati, a da je i neko dijete nastradalo takođe niko ne bi odgovarao. Ja ne želim da dižem nikakvu frku, vjerovatno jer nisam taj tip osobe, ali mnogo pasa, djece i ljudi šeta tim istim parkom, tuga i sramota za grad.

Nadam se da će se bilo šta uraditi po ovom pitanju, obratila sam se i Komunalnoj policiji i da će se spasiti život nekog nevinog psa ili čovjeka”.

20623486_10214097412051760_2018353866_o

(atvbl.com)

PODIJELI

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite ime!