Pas izgrizao automobil u Boriku

544

Pas lutalica ili više njih izgrizli su automobil “opel insigniju” na parkingu u Ulici Relje Krilatice u Boriku. To tvrdi vlasnik vozila koji je želio da ostane anoniman. Poručio je da se nada da će nadležne institucije nešto preduzeti jer to nije usamljen slučaj, piše Glas Srpske.

Psi lutalice su u maju i junu oštetili pet skupocjenih automobila na kojima je pričinjena šteta od oko 5.000 KM. Od toga, tri oštećenja su prijavljena policiji, a dva vlasnici vozila nisu prijavili.

Iako se u prvi mah posumnjalo da vandali kidaju tablice i oštećuju blatobrane vozila, policija je pregledom snimaka sa kamera video-nadzora i detaljnom istragom utvrdila da su životinje noću čeljustima kidale dijelove vozila.

Prvi slučaj prijavljen je 24. maja. Riječ je o “pasatu”, golmana FK Borac Asmira Avdukića, koji je bio parkiran u Bulevaru vojvode Stepe Stepanovića.

Isto tako  11. juna prijavljeno je oštećenje “džete” parkirane u Ulici Slobodana Kusturića. Još jedna “džeta” je oštećena na Bulevaru vojvode Stepe Stepanovića.

PODIJELI

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite ime!