Ronaldo kritičarima: Insekti napadaju blistavo svjetlo

358
Zvijezda Reala Kristijano Ronaldo se pojavio pred španskim sudijom u procesu koji se protiv njega vodi zbog utaje poreza.
.
Medije je izbjegao, ali se kratko oglasio na društvenim mrežama gde je imao šta da poruči svim kritičarima. Sjajni Portugalac je odgovarao na pitanja sudije Monike Gomez Ferer u ponedjeljak u Madridu u vezi utaje 14,7 miliona evra poreza na ime prava na lik.
.
Iznošenje izjave je trajalo 90 minuta, poslije čega je Ronaldo brzo požurio kući, ostavljajući bez izjave mnogobrojne novinare, koji su ostali ispred sudnice.
.
Nakon toga je preko Instagrama poručio: “Ono što ljudima smeta je moj ‘sjaj’. Insekti jedino napadaju blistavo svjetlo”, rekao je Ronaldo.
.
Španski mediji prenose riječi advokata da je ofanzivac Reala pred sudijom izjavio da “nikada nije imao namjeru da utaji porez”, a pravdao se da je slučaj protiv njega pokrenut samo zato što se zove Kristijano Ronaldo.
.

U Španiji se vodi velika pravosudna akcija protiv poznatih ličnosti koje su optužene za utaju poreza, a među njima se nalaze i već osuđeni Lionel Mesi, Anhel di Marija. Žoze Murinjo, Falkao i drugi. (sportklub.rs)

PODIJELI

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite ime!