Crvena zvezda na korak do Lige Evrope, savladala Spartu 1:0

726

Crvena zvezda plasirala se u četvrto, posljednje kolo kvalifikacija za Ligu Evrope pošto je i u Pragu savladala Spartu – 1:0 (1:0)!

Ekipa Vladana Milojevića je, posle trijumfa od 2:0 u Beogradu, odigrala još jedan odličan meč i potpuno zasluženo prvi put od 2012. godine stigla na korak do ulaska u grupnu fazu najmasovnijeg evropskog takmičenja.

Jedini pogodak pred 16.00 navijača na ‘Generali Areni’ postigao je nevjerovatni Ričmond Boaći u 19. minutu, što je Ganjaninu već šesti pogodak u Evropi od starta sezone.

Crvena zvezda je imala podršku preko 2.000 hiljade svojih navijača, koji su doputovali mahom iz Beograda, ali tu je i značajan broj onih koji su stigli sa raznih krajeva Evrope.

Kako javlja  Miloš Ljubisavljević iz glavnog grada Češke, na ulicama, na i oko stadiona prisutan je bio veliki broj pripadnika policije, kako se eventualno ne bi ponovila situacija iz 2009. godine, kada je Zvezda posljednji put igrala u Pragu.

Tada je došlo do sukoba sa policijom, da bi se koškanje pretvorilo u opštu tuču u centru grada, a tom priliko uhapšeno je oko 50 navijača našeg tima, javlja B92.

PODIJELI

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite ime!