Horoskop za 3. avgust

379

Ovan

Danas bi trebalo da se više posvetite zdravom načinu života. Ne prejedajte se. Pod pritiskom ste zbog obaveza koje imate.

Bik

Danas je dobar dan za odmor i uživanje. Iskoristite ovaj četvrtak što bolje. Provedite više vremena sa porodicom, to će Vas oraspoložiti.

Blizanci

Završavajte obaveze na vrijeme. Danas će Vam sve ići sporije nego inače. Uradite šta možete, nemojte da se preforsirate.

Rak

Provedite više vremena sa prijateljima. Danas je odličan dan za zabavu i druženje. Neke ideje koje imate odavno možete početi da sprovodite u djelo.

Lav

Usporeni ste. Bilo bi dobro da isplanirate radni dan. Posvetite se porodici danas.

Djevica

Bavite se sportom. Danas je odličan dan za usavršavanje. Dobićete neke informacije koje su Vam bitne za posao.

Vaga

Ne trošite previše novca na stvari koje Vam nisu potrebne sada. Budite racionalniji. Skloni ste flertu.

Škorpija

Odlično se osjećate. Sve Vam ide od ruke na poslu. Slobodni, možete upoznati neku osobu preko prijatelja, a zauzeti, trebalo bi da se posvetite više partneru.

Strijelac

Odličan je dan za posao. Bitno je da se ne premarate. Brinite više o zdravlju. Hranite se zdravije.

Jarac

Danas je dan za zabavu. Potrudite se da se usmjerite na bavljenje sportom ili makar šetajte više. Vidite se sa prijateljima.

Vodolija

Moguća je iznenadna posjeta gostiju. Ne osjećate se baš najbolje. Mogući su probemi sa cirkulacijom. Pijte više tečnosti.

Ribe

Komunikativni ste. Dobro se osjećate. Potrudite se da manje pričate drugima o privatnom životu. Pazite gdje ostavljate dokumenta.

Astrolog Jovana Vilimonović

PODIJELI

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite ime!