Lažno prijavila muža za nasilje i otišla: Boranka (73) htjela na more sa drugaricama, on bio protiv

819

N. B. (73), iz okoline Bora, prijavila je, po svemu sudeći, lažno svog slabo pokretnog supruga Z. N. (75) za nasilje u porodici da bi sa svojim prijateljima iz jednog penzionerskog udruženja mogla da ode na more!

– N. B. je rekla suprugu da sa članovima penzionerskog udruženja želi da ode 10 dana na more. Objasnila mu je da to neće puno koštati, ali se suprug pobunio zbog niskih penzija koje ovaj bračni par prima – priča izvor lista Kurir.

Navodno, Z. N. koji je slabo pokretan, supruzi je kazao da je on protiv jer “treba platiti račune, kupiti lijekove, preživjeti do naredne penzije”…

– Iznervirana tim odgovorom, N. B. je pozvala policiju i supruga prijavila za nasilje u porodici – navodi naši izvor.

Odmah je obaviješteno Tužilaštvo koje revnosno “nasilniku” odredilo udaljenje iz stana i zabranu prilaska supruzi do okončanja postupka.

Nakon toga, za N. B. više nije bilo nikakvih prepreka. Spakovala se i sa prijateljicama penzionerkama otputovala na more, gdje se družila sa ispisnicama i uživala u čarima ljeta – dodaje naš sagovornik.

Međutim, po povratku sa mora, “muž nasilnik” je podnio zahtev za razvod braka, u kome se ovaj par nalazi gotovo 40 godina.

– Ako se ispostavi da je nepravedno optužila muža, biće podnijeta prijava zbog lažnog prijavljivanja – dodaje naš izvor. On kaže da je, od stupanja na snagu novog zakona o nasilju u porodici, policija „zatrpana“ takvim prijavama.

(Kurir)

PODIJELI

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite ime!