Banjaluka: Tri konja i ždrijebe danima svezani i napušteni, mještani im donose hranu i vodu!

1237

Tri konja i jedno ždrijebe već četiri dana vezani su na livadi, nedaleko od adrese Ulica Petra Bojovića 5 u Banjaluci, kod nove toplane, odnosno blizu univerzitetskog kampusa, javlja portal ATV-a, pozivajući se na čitaoce.

Nesrećne životinje, tvrde građani, niko ne obilazi, tako da je nepoznato ko je njihov vlasnik, a na nesnosnim vrućinama ostale su u životu samo zahvaljujući ljudima koji žive u blizini, jer su im u proteklim danima donosili vodu i hranu.

Po svemu sudeći, riječ je o istim životinjama o kojima su izvještavali banjalučki mediji u prethodnim mjesecima. Naime, krajem juna su tri konja, tom prilikom bez ždrijebeta, viđeni na Medenom polju, a u maju na Istočnom tranzitu.

Kao i sada, oba puta su bili bez nadzora, s tim da u ranijim slučajevima nisu bili vezani i mogli su da slobodno šetaju. tada su i nastale fotografije koje objavljujemo. Inače, konji nisu nanijeli štetu ljudima ni prije, ni sada.

Osim krajnje neodgovornosti vlasnika, u svim ovim situacijama izostala je bilo kakva reakcija komunalne policije i drugih nadležnih organa u Banjaluci.

(atvbl.com)

PODIJELI

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite ime!