Da ostane zaljubljen u vas kao prvog dana – samo slijedite ovih 7 koraka

1260

Postoje parovi koji se i nakon desetak godina ponašaju poput zaljubljenih tinejdžera.

Pitate se u čemu je njihova tajna? Oni rade na svojoj vezi iz dana u dan i ulažu svoje vrijeme i trud u svoj odnos.

Ovo je 7 proverenih načina uz pomoć kojih će on uvijek biti zaljubljen u vas kao prvog dana!

1. Razbijte rutinu i monotoniju

Izvedite svog dragog u restoran u susednom gradu, organizujte kratki izlet preko vikenda, kupite ulaznice za predstavu… Učinite nešto što prije niste…

2. Dotjerajte se povremeno samo za njega

Koliko god da se osjećate opušteno pred svojim partnerom, nemojte zanemariti sebe. Kupite seksi donji veš ili novu haljinu i zavedite ga. Sigurno će biti oduševljen.

3. Uvijek učite jedno o drugome

Veoma je bitno da cijelog život budete radoznali i učite. Sigurno niste isprobali sve poze, obišli sve klubove, restorane…

4. Družite se s prijateljima

Povremeno odvojte vreme samo za prijateljice, kafu i neizbežnu trač partiju. Ne samo što će to vas osvježiti, već će i vašem partner biti drago što zna da stena sigurnom, a i on to vrijeme može da iskoristi na svoj način. Ulažite u svoj društveni život koji ne uključuje vašeg partnera.

5. Izlazite na zanimljiva mjesta, romantične večere

Povremeno izađite na romantičnu večeru, šetnju ili kratki izlet, ili klub, samo vas dvoje, baš kao što ste to činili na početku veze. Na taj način ćete dobiti priliku da se sredite, zavodite jedno drugo u javnosti i vodite zanimljive razgovore. Morate se ponašati kao da ste još uvijek na početku, čak i ako ste zajedno već decenijama.

6. Povremeno udovoljite njegovim željama

Povremeno iznenadite svog dragog stvarima za koje znate da voli i on će zbog toga biti izuzetno srećan. Riječ je o sitnicama, ali na taj način ćete pokazati svom dragom koliko vam je stalo do njega, a on će i dalje ostati zainteresiran za vas, javlja Krstarica.

7. Nemojte nikada izgubiti interesovnje za njega

Ako ste oboje srećni što imate jedno drugo, onda ne bi trebalo da imate problema. Samo ga s vremena na vrijeme podsjetite koliko vam je stalo do njega i pokažite mu koliko ga volite.

PODIJELI

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite ime!