Horoskop za 6. avgust

347

Ovan
Ne savjetujte druge šta da rade, neko može pogrešno da vas razumije. Pazite se više u saobraćaju.

Bik
Danas ste dobro raspoloženi. Potrudite se da uživate u krugu porodice i prijatelja. Dan je stvoren za odmor. Mogući su problemi sa varenjem.

Blizanci
Danas se bi trebalo da shvatite da sve zavisi od Vas. Budite zadovoljni dosadašnjim uspjehom. Potrudite se da se usmjerite posao.

Rak
Napeti ste i danas, ali sutra ćete se već osjećati bolje. Potrudite se da date sve od sebe da odnosi sa drugima ostanu sjajni. Moguće je kraći put.

Lav
Nađite više vremena za sebe i prijatelje. Ne osjećate se baš dobro, Moguć je problem sa pritiskom. Nije dobar dan za šoping.

Djevica
Dobro se osjećate u društvu dragih ljudi. Staloženi ste i smireni. Danas je odličan dan za saradnju sa drugima.

Vaga
Ne osjećate se dobro. Napeti ste i pod stresom. Posvetite se poslu i budite detaljni, nemojte samo otaljavati. Moguće su veće greške danas.

Škorpija
Fokusirajte se na obaveze koje imate. Danas, ako radite, Vam se neće raditi, ali organizujte se bolje, nadređeni Vam neće gledati kroz prste.

Strijelac
Veoma ste napeti zbog novčane situacije. Štedite više. Porodica Vam je danas na prvom mjestu, pa pokušajte da riješite sve probleme što brže. Pomalo ste nervozni.

Jarac
Drugi ljudi žele da Vam pomognu u vezi sa poslom. Preko prijatelja možete čuti prilično dobre vijesti. Izbjegavajte brzu hranu.

Vodolija
Nemojte se raspravljati sa partnerom. Potrudite se da se bavite sportom, nekom aktivnošću. Danas ste prilično napeti. Pijte više tečnosti.

Ribe
Provjerite da li ste završili sve obaveze koje ste započeli u toku nedjelje. Dan je idealan za sumiranje rezultata. Pazite gdje ostavljate ključeve i dokumenta.

Astrolog Jovana Vilimonović

PODIJELI

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite ime!