Jako nevrijeme u Srbiji: Oluja obara drveće, potop u Beogradu i na Zlatiboru (VIDEO)

1186

Osvježenje, kiša i pljuskovi sa grmljavinom stigli su večeras na zapad Srbije i premještaće se na sjeveroistok zemlje.

Na području zapadne Srbije – Podrinja i Kolubarskog okruga, i na sjeveru Zlatiborskog okruga su jaki pljuskovi sa grmljavinom, lokalnom mogućem pojavom grada i olujnim vjetrom. Oblačnost će se u narednom času premještati na sjeveroistok, naveo je RHMZ.

Oblačnost koja širom zapadne Srbije uslovljava jake pljuskove sa grmljavinom, lokalnom pojavom grada i olujnim vjetrom u naredna dva časa zahvatice najprije Srem i Šumadiju sa tendencijom daljeg premještanja na sjeveroistok.

Na području Beograda pljuskovi sa grmljavinom i jakim vjetrom očekuju se najprije u zapadnim dijelovima grada – Surčin, Zemun, Obrenovac, a oko 21 sat i u ostalim dijelovima prestonice, naveo je RHZM.

Kiša i nevrijeme večeras su prvo zahvatili Zlatibor i za samo nekoliko minuta napravili su jezera i potoke na ulicama i na glavnom trgu, pišu lokalni mediji.

Za sada je u Užicu i okolini došlo do padavina praćenih grmljavinom, u Vršcu je bilo kratkotrajnih padavina, a žitelji Kragujevca javljaju da trenutno samo čuju grmljavinu.

NEVRIJEME OBARALO STABLA NA PUTU DEBELO BRDO – ROGAČICA

Jako nevremena, koji je kasno po popodne zahvatilo područje Bajine Bašte, na više mjesta oborilo je stabla na putu Debelo Brdo – Rogačica.

Kako navodi JP “Putevi Srbije”, saobraćaj se mjestimično odvija jednom kolovoznom trakom, bez izraženih zastoja.

Ekipe putara aktivno rade na otklanjanju posljedica nevremena, navedeno je u saopštenju, javlja Tanjug.

Jako nevreme praćeno gradom nosilo sve pred sobom na Zlatiboru 🌩www.uziceoglasnatabla.com

Posted by UŽICE – OGLASNA TABLA on 6. august 2017

PODIJELI

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite ime!