Banjaluka: Napadnut policajac, ukazana mu medicinska pomoć

1130

U Službi hitne medicinske pomoći Doma zdravlja Banjaluka ukazana je pomoć policajcu koji je napadnut nakon intervencije u blizini kafe bara “Nektar Pab”, u banjalučkoj Ulici Save Kovačevića, potvrđeno je “Nezavisnim” iz policije.

Prethodno je Policijskoj stanici Centar, 4. avgusta oko tri sata, prijavljeno da nedaleko od tog ugostiteljskog objekta dva lica narušavaju javni red i mir.

“Po dolasku na lice mjesta, policajci su zatekli B.W. (45) i njegovog sina Z.B. (21), koji su prvo odbili da postupe po zakonito izdanim naređenjima, nakon čega su policajci pristupili hapšenju tih lica”, saopštili su iz policije.

Kako se dodaje, tada je jedno od lica pružalo otpor i nasrnulo na policajca.

“Policajac je zadobio povrede u obliku rasjekotine prsta desne ruke i oguljotina desnog koljena. Nakon što su lica uhapšena, policijskom službeniku je ukazana pomoć u Hitnoj pomoći”, rekli su u policiji.

O događaju je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka, a policajci će, nakon dokumentovanja predmeta, nadležnom tužilaštvu dostaviti izvještaj o sprečavanju službenog lica u vršenju službene radnje.

(nezavisne.com)

PODIJELI

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite ime!