FK Partizan: Nismo odbijeni, tek ćemo se žaliti

499

Poslije informacije da je Disciplinska komisija Evropske fudbalske unije odbila žalbu Partizana i potvrdila kaznu od dvije utakmice bez publike na domaćem terenu, uz 130.000 evra, iz šampiona Srbije stiže vijest da žalba još nije ni uložena.

Partizan je kažnjen zbog loše organizacije utakmica protiv Budućnosti i Olimpijakosa, tokom kojih su navijači sjedeli na stepenicama, koristili pirotehnička sredstva, ubacivali predmete na teren, kao i zbog, kako je navedeno, rasističkog navijanja.

Ipak, crno-bijeli kažu da žalba još nije ni uložena, već da je Uefa samo zvanično objavila ono o čemu su u petak obavijestili šampiona Srbije.

“Žalba FK Partizan nije odbijena kako su pojedini portali danas objavili. Uefa je samo zvanično postavila na sajt kaznu o kojoj je FK Partizan bio obavješten u petak, a ujedno i vi novinari. Danas je to učinjeno transparentno kako to Uefa radi. FK Partizan ima pravo na žalbu i rok od pet dana da to učini, te će slijediti pravne korake u vezi sa tim”, saopšteno je iz Humske.

Pored kazne, Uefa je upozorila crno-bijele da, ukoliko u naredne tri godine naprave sličan prestup, automatski će imati još jedan meč pred praznim tribinama. (Mozzartsport, Tanjug)

PODIJELI

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite ime!