Dodik: Maleševiću potreban automobil, neće ići u tačkama na posao

1935

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik smatra da je ministru prosvjete i kulture Republike Srpske Danetu Maleševiću potreban novi službeni automobil.

On je poručio da je ministru potreban automobil i da “neće ići u tačkama kako to smatra opozicija u Republici Srpskoj”.

“Kada oni obezbijede da se ministar inostranih poslova BiH, član Predsjedništva BiH Mladen Ivanić i njihovi ministri budu vozili u tačkama i na biciklu, onda će se i oni /ministri Srpske/ voziti u tome”, rekao je Dodik novinarima povodom protesta građana u Banjaluci koji zahtijevaju da automobili funkcionera koji se kupuju narodnim novcem ne budu skuplji od 50.000 KM.

Komentarišući informaciju da je ministar inostranih poslova BiH Igor Crnadak odustao od kupovine novog automobila, Dodik je rekao da je Crnadak odustao od toga, ali da se i dalje vozi u automobilu.

“Zamislite, koliko bi morao da putuje u tačkama do Sarajeva”, istakao je Dodik.

Komentarišući izjavu odbornika PDP-a u Skupštini grada Banjaluke Draška Stanivukovića “da bi poslije nekih izjava najradije povukao premijera Republike Srpske za uši”, Dodik je rekao da ga Stanivuković podsjeća na Nikolu Dronjka koji je, takođe, činio ovakve stvari i budalaštine i da je sada vidljivo gdje je – “ostao je dronjak, a tako će i Stanivuković”, prenose agencije.

PODIJELI

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite ime!