Horoskop za 8. avgust

504

Ovan
Moguć je konflikt sa saradnicima jer ćete biti baš direktni i otvoreni prema drugima danas. Moguća glavobolja.

Bik
Danas ćete imati naporan dan, zato se potrudite da uradite samo ono što baš morate. Pazite na rokove, nadređeni vam neće gledati kroz prste.

Blizanci
Očekujte pomoć prijatelja u vezi sa poslom. Nije dobar dan za kupovinu tehnike.

Rak
Nadređeni ili saradnici mogu biti velika podrška na poslu. Iskoristite dobre aspekte da započnete neke nove projekte. Odlično se osjećate danas ii mate višak energije.

Lav
Danas možete upoznati neku zanimljivu osobu. Izvjesno je da ćete ići na neki kraći put, ili ga bar možete isplanirati. Imate dobru komunikaciju sa drugima i pozitivni ste.

Djevica
Izvjesni su neočekivani troškovi vezani za porodicu, za kuću. Možete posjetiti ljekara preventivno. Moguć problem sa pritiskom.

Vaga
Odličan je dan za saradnju sa drugima. Sve teče glatko i kako treba. Nema razloga za brigu.

Škorpija
Ako ste privatnik, danas je sjajan i uspješan dan. Ako niste, nemojte ulaziti u sukob sa nadređenim. Moguća glavobolja.

Strijelac
Partner može biti prilično napet. Oraspoložite ga. Slobodni, moguće neko zanimljovo poznanstvo danas. Bavite se sportom.

Jarac
Raspoloženje drugih ljudi utiče i na Vaše raspoloženje. Najbolje bi bilo da se danas klonite negativnih osoba. Moguć problem sa stomakom, sa varenjem.

Vodolija
Komunikacija sa drugima je bolja danas nego prethodnih dana. Sve ide dosta lakše nego prije, pa ćete i jednostavno rešiti probleme koje imate na poslu. Ne morate biti previše direktni prema drugima, možda nekom to može da zasmeta.

Ribe
Prepreke koje možete imati na poslu su lako rješive. Usredsredite se na najbitnije stvari. Dobro se osjećate danas. Ne prejedajte se.

Astrolog Jovana Vilimonović

PODIJELI

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite ime!