Najuređenije banjalučko dvorište je u Ulici Čarlija Čaplina, pogledajte kako izgleda

2410

Gradonačelnik Banje Luke Igor Radojičić, posjetio je danas domaćinstvo Dejana Ćetojevića, vlasnika najljepšeg dvorišta u ovogodišnjoj akciji „Biramo najuređenije“.

Dvorište se nalazi u Ulici Čarlija Čaplina, u banjalučkom naselju Šargovac, a uređuje ga cijela porodica Ćetojević, koja broji šest članova. Pored cvijeća i ručno rađenih ukrasa, Ćetojevići u svom domaćinstvu imaju nekoliko vrsta životinja – pse, mačke, kokoške, patke, guske, fazane, golubove, kanarince, ribe i kornjače, a tu je i bašta sa nekoliko vrsta povrća, za vlastite potrebe.

Gradonačelnik Radojičić je čestitao porodici Ćetojević na pobjedi, ali i na velikom trudu i zalaganju koje ulažu.

– Ovo je brojna porodica koja ima sjajno uređen prostor i možemo samo poželjeti da imamo više ovakvih porodica u našem gradu. Iskazuju veliku ljubav i posvećenost u uređenju svog životnog prostora i time šalju zaista lijepu poruku svim našim sugrađanima – naglasio je Radojičić.

Nagrađeni Dejan Ćetojević je zahvalio gradonačelniku i Gradskoj upravi na sprovedenoj akciji i istakao da svi članovi porodice brinu o domaćinstvu.

– Radimo svakodnevno na uređenju i održavanju našeg prostora, jer ima mnogo posla, pogotovo oko životinja. Nije moguće preskočiti nijedan dan, pošto životinje traže svakodnevnu brigu. Nagrada koju smo dobili biće iskorištena za dalje uređenje dvorišta, odnosno da izgradimo neki novi sadržaj u našem prostoru – rekao je Ćetojević.

U ovogodišnjoj akciji „Biramo najuređenije“ učestvovalo je 39 kandidata, a Grad Banja Luka je akciju sproveo 15. godinu uzastopno. Prijatelj akcije bila je kompanija Elta kabel, koja je za pobjednika obezbijedila mobilni telefon. Svečani prijem za sve nagrađene biće priređen u četvrtak, 10. avgusta u 10.00 časova, u Gradskoj upravi.

Nagrađeni u ovogodišnjoj akciji

U kategoriji najuređenijeg dvorišta

1.    Dejan Ćetojević – Ulica Čarlija Čaplina 12
2.    Zdravko Lepir – Ulica Petra Velikog 137
3.    Draženko Glišić – Ulica Zdravka Dejanovića 82

U kategoriji najuređenijeg školskog dvorišta

1.    OŠ „Jovan Cvijić“
2.    OŠ „Jovan Dučić“ Zalužani
3.    OŠ „Vojislav Ilić“ – Područna škola Bočac

U kategoriji najuređenijeg prostora u stambenim zgradama

1.    ZEV Bulevar Desanke Maksimović broj 2, ulaz 3
2.    ZEV Ravnogorska ulica broj 16
3.    ZEV Ulica Carice Milice broj 38-40

U kategoriji najuređenijeg balkona

Jelena Zlatinić – Ulica Dragana Bubića 14 B/2

Specijalna nagrada

Božo Radman, za doprinos u očuvanju zelenila na području grada Banje Luke.

PODIJELI

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite ime!