Bema uz RK Borac m:tel i u narednoj sezoni, prodaja godišnjih karata od 15. avgusta

854

Fabrika obuće „Bema“ iz Banjaluke i u narednoj sezoni biće jedan od najznačajnijih sponzora RK Borac m:tel.

Ugovor u produžetku saradnje sa našim klubom potpisao je tehnički direktor ove fabrike, Marinko Umičević, koji obavlja funkciju potpredsjednika RK Borac m:tel.

Podrška „Beme“, ali i gdina Umičevića, ličnim autoritetom, u prethodnom periodu bila je od velike važnosti za Klub i sigurno je da će i u narednom periodu njegov aktivan angažman u radu RK Borac m:tel doprinijeti rješavanju nagomilanih problema iz prethodnog perioda i ostvarenju zacrtanih ciljeva.

Takođe, „Bema“, koja zapošljava više od 1.000 radnika, na ovaj način još jednom je potvrdila da je društveno odgovorna kompanija koja značajna sredstva izdvaja za podršku sportskim klubovima i pojedincima, a učestvuje i u brojnim humanitarnim akcijama, za šta je do sada dobila brojna priznanja.

Godišnje karte u prodaji od 15. avgusta

RK Borac m:tel, zbog velikog broja upita, obavještava sportsku javnost i navijače našeg kluba da će godišnje karte za sezonu 2017/2018 biti u prodaji od 15. avgusta 2017. godine, a o vrstama karata i cijeni, ljubitelji rukometa biće blagovremeno informisani, navode u klubu.

(Uno portal)

PODIJELI

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite ime!