Doboj: Dogovorili obračun preko Fejsbuka, izboden maloljetnik

607

Policijski službenici iz Doboja lišili su slobode muškarca čiji su inicijali M.H. sa područja grada Doboja, nakon što je preklopnim nožem nanio teške povrede sedamnaestogodišnjaku iz Doboj-Istoka u FBiH.

Iz policije navode da je nakon dogovorenog susreta putem društvene mreže Fejsbuk, na lokalnom putu u mjestu u dobojskom naselju Grapska juče u 00.25 časova došlo do tuče između M.H. i A.H. sa jedne i dvojice sedamnaestogodišnjaka sa druge strane.

Tom prilikom jedan maloljetnik je sprejom suzavcem poprskao M.H. i A.H. po očima, a M.H. mu je tokom dalje tuče preklopnim nožem zadao ubodnu ranu u donji dio leđa.

Povrijeđenom maloljetniku je ukazana ljekarska pomoć u dobojskoj bolnici, nakon čega je na zahtjev člana šire porodice prevezen u tuzlansku bolnicu.

Ljekarska pomoć ukazana je i M.H. i A.H. kod kojih su konstatovane lakše povrede.

Od M.H. je oduzet nož za koji se sumnja da je korišten prilikom nanošenja povreda.

Nakon kriminalističke obrade, M.H. je pušten na slobodu. Protiv M.H. Okružnom javnom tužilaštvu Doboj biće podnesen izvještaj o krivičnom djelu teška tjelesna povreda, a protiv ostalih učesnika u tuči biće preduzete zakonom predviđene mjere, prenose agencije.

PODIJELI

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite ime!