Banjalučke servisne informacije: Rođeno je 12 beba

496

Izvještaj za petak 11. avgust, za protekla 24 časa:

Policijska uprava Banjaluka:
Evidentirana su dva krivična djela. Javni red i mir nije narušavan. Dogodile su se četiri saobraćajne nezgode, sa materijalnom štetom.

Služba hitne pomoći – pregledano je 100 pacijenata i obavljeno je devet kućnih posjeta.

Ginekološko – akušerska klinika – rođeno je 12 beba – šest djevojčica i šest dječaka.

Vatrogasna jedinica – pet intervencija.

Elektrokrajina – snabdijevanje grada električnom energijom jutros je uredno. Zbog radova, planirana su sljedeća isključenja:

– od 09:00 do 12:00 časova dio ulice Nenada Kostića i dio nasenja Tunjice;
– od 09:00 do 14:00 časova dijelovi ulica Kralja Petra I Karađorđevića brojevi 83,85,91 i Kninska br. 8.  Napomena: U slučaju loših vremenskih uslova radovi se odgađaju.

Vodovod – snabdijevanje grada vodom jutros je uredno, a kvalitet isporučene vode zadovoljava odredbe pravilnika o higijenskoj ispravnosti vode za piće.
Obavještenje: ekipe Vodovoda izvodiće radove na cjevovodu u naselju Čavrazi, što će u periodu od 08:00 do 20:00 časova dovesti do privremenog prekida u vodosnabdijevanju potrošača u navedenom naselju.

Prognoza vremena – jutro toplo uz malu ili umjuerenu oblačnost, prijepodne sunčano, a popodne uz razvoj konvektivne oblačnosti u široj regiji moguća grmljavina i rjeđi pljusak. Vjetar južni, slab i umjeren, popodne pojačan. U noći naoblačenje, a do jutra kiša sa grmljavinom. Najniža temperatura vazduha oko 20°C, a najviša dnevna oko 38 °C.

Uno radio na internetu, klik ovdje  

PODIJELI

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite ime!