PDP: Osuda pritiska, 12 policajaca Stanivukoviću uručuje prekršajnu prijavu od 40 KM

1274

Gradski odbor Partije demokratskog progresa najoštrije osuđuje današnju policijsku akciju MUP-a RS, u kojoj su tri patrole, sa ukupno 12 policijskih službenika došle na adresu odbornika PDP-a u Skupštini grada Banjaluke, Draška Stanivukovića, kako bi mu uručili prekršajnu prijavu u iznosu od 40 KM, navodi se u saopštenju za javnost ove stranke.

.
PDP smatra da zakon mora važiti jednako za sve, ali se ovdje očigledno radi o pretjeranoj upotrebi sile, režimskom policijskom pritisku i direktnoj prijetnji Stanivukoviću, zbog stavova koje iznosi u javnosti.

Gradski odbor PDP-a Banja Luka poziva gradonačelnika i predsjednika Skupštine grada da reaguju i zaštite odbornika Stanivukovića, ne od plaćanja kazne za prekršaj, nego od policijskog pritiska koji je na njega danas izvršen.

PDP nikada neće prestati da se bori za svoje ideje i za poštenu, snažnu i pristojnu Republiku Srpsku, bez obzira na bilo kakve pritiske i prijetnje SNSD-ovog režima, navodi se u saopštenju za javnost ove stranke.

S obzirom na to da sam zbog jutros dao izjavu za medije u dijelu ulice koja nije namijenjena za saobraćaj, danas je 12 službenika MUP RS došlo da mi uruči prekršajni nalog.
Koja je potreba i smisao da 12 naoružanih policajaca sa 3 automobila dolazi pred moju kuću i plaši mi majku i baku?!

Da li se neko plaši istine?! Da li misle da će mene tim preplašiti?! Ili možda svakodnevnim prijetnjama telefonom koje dobijam sa zaštićenih brojeva?!, navodi Stanivuković.

PODIJELI

1 komentar

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite ime!