Kilometarske kolone vozila na putevima u Hrvatskoj

565

Kilometarske kolone vozila čekaju danas na naplatnim stanicama i graničnim prelazima u Hrvatskojj, kao i na mostu koji spaja ostrvo Krk sa obalom, saopštio je Hrvatski auto-klub.

Kolona vozila na auto-putu Zagreb-Split-Ploče pred naplatnom stanicom Lučko prema Zagrebu duga je šest kilometara, a u koloni uz zastoje vozi se prema moru između petlji Lučko i Bosiljevo.

Kod petlje Gospić u pravcu Zagreba kolona je duga oko dva kilometra, a pred naplatnom stanicom Dugopolje prema Splitu oko kilometar.

Na auto-putu Zagreb-Macelj kolona vozila duga oko tri i po kilometra čeka pred naplatnom stanicom Trakošćan, prema Sloveniji.

U koloni dugoj oko dva kilometra čeka se na zagrebačkoj obilaznici prema naplatnoj stanici Lučko iz pravca Jankomira.

U Istri je na graničnim prelazima Kaštel i Plovanija prema Sloveniji kolona vozila duga oko sedam kilometara, a dijelom se proteže i na Istarski ipsilon.

Pred tunelom Učka u pravcu Rijeke kolona je duga oko pet kilometara.

Preko Krčkog mosta, koji spaja ostrvo Krk sa obalom, kolona vozila prema ostravu duga je oko četiri kilometra, a prema kopnu oko 20 kilometara.

Pred naplatnom stanicom Rupa u pravcu Rijeke kolona je duga oko kilometar, a prema Sloveniji oko četiri kilometra.

Iz HAK-a ističu da oprezno treba voziti po mokrim i klizavim kolovozima mjestimično u Gorskom kotaru, Lici i Istri, centralnoj i sjeverozapadnoj Hrvatskoj, prenose agencije.

PODIJELI

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite ime!