Završen banjalučki festival “Nektar Fresh Wave”

886

Najveći regionalni festival elektronske muzike “Nektar Fresh Wave”, koji je okupio brojnu publiku na banjalučkoj tvrđavi Kastel, završen je u subotu uveče.

Tokom festivala publika u gradu na Vrbasu je mogla da uživa u nastupima nekih od najvećih imena današnje muzičke scene na čak tri festivalske bine. Poznati turski DJ Mahmut Orhan je po dolasku u Banjaluku izjavio da je oduševljen publikom koja je došla na ovaj festival.

“Mnogo volim ovu zemlju i odlično se osjećam ovdje. Publici predstavljam svoju novu plej-listu, koju premijerno izvodim. Jako sam uzbuđen zbog toga, jer su ljudi ovdje odlični i atmosfera je sjajna”, istakao je on.

Turski DJ je naišao na odličan prijem kod banjalučke publike, a svojim nastupom je razdrmao sve posjetioce.

“Ovo je odličan festival, organizacija je fantastična. Mislim da je ovo jedan od boljih festivala elektronske muzike. Zahvalan sam svima na odličnom prijemu”, dodao je Mahmut Orhan.

Nakon nastupa turskog izvođača na “Massive” bini za Banjalučane su svirala neka od najvećih imena rep scene. Veliku pažnju publike privukli su domaći bend “Brutal protest” i sastav “Kandžija i gole žene”, koji je prvi put nastupio u Banjaluci.

“Iskreno, ovdje smo prvi put i veoma smo ugodno iznenađeni. Lokacija je odlična i energija koju šalje publika je divna. Čuli smo za ovaj festival ranije, ali tada je bio rezervisan isključivo za imena elektronske muzike. Drago mi je da je proširen i na rep scenu”, istakao je Kandžija.

Posljednji dan festival bio je rezervisan za nastupe izvođača Lexlay, Bang la Decks, James Zabiele, sastava “Vip” i crnogorske senzacije “Who See”. Britanski DJ James Zabiela je rekao da je ostao iznenađen odazivom publike, jer se nije spremio za ovako nešto.

“Nemam pojma šta ću svirati. Ovakvu gužvu nisam očekivao. Moraću ponovo da pogledam svoju listu traka”, rekao je kroz šalu Zabiela. Britanski DJ dodaje da je i ranije bio gost u gradu na Vrbasu, ali da nikada nije nastupao na tvrđavi Kastel.

“Ovo mjesto je odlično, lokacija je fantastična. Hvala organizatorima na sjajnom prijemu”, naglasio je Zabiela. Nakon njegovog nastupa, crnogorski dvojac “Who See” uzdrmao je zidine Kastela najvećim hitovima sa svojih prethodnih izdanja, a publici su predstavili i pjesme s novog albuma “Pamidore”.

(nezavisne.com)

PODIJELI

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite ime!