Matić o Junajtedu: Poziv koji se ne odbija

555

Srpski reprezentativac Nemanja Matić tvrdi da nije mnogo razmišljao kada je stigla ponuda Mančester junajteda i da su za dolazak na Old Traford presudila dva razloga – Žoze Murinjo i veličina kluba.

Matić kaže da nije previše razmišljao kada je stigao poziv sa “Old Traforda”.

“Murinjo je izuzetno važan za moju karijeru. On me je doveo u Čelsi iz Benfike, a sada je odlučio i da me dovede ovdje. Zbog njega sam tu, ali i zbog veličine Mančester junajteda. Kada tako veliki klub zove ne razmišljate puno, odlučio sam brzo”, rekao je Matić za Skaj sports.

Matić je ovog ljeta u, pomalo iznenađujućem transferu, napustio Čelsi i pojačao Mančester junajted. Mnogi stručnjaci na Ostrvu se pitaju kako je Čelsi dopustio da ostane bez tako važnog igrača, a pritom pojača direktnog konkurenta.

Matić, koji je dolaskom u Јunajted postao najskuplji srpski fudbaler u istoriji, smatra da su i njegovi prethodni klubovi Benfika i Čelsi veliki klubovi, ali da je Mančester, ipak, nešto posebno.

“Mančester je Mančester, od prvog dana ovdje sam osjetio snagu i veličinu kluba, a posebna priča su navijači koji daju fantastičnu podršku”, rekao je Matić, od koga se očekuje da zajedno sa Pol Pogbom bude odlučujući faktor na putu Јunajteda do titule u Premijer ligi, prve poslije odlaska Ser Aleksa Fergusona, javlja RTS.

PODIJELI

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite ime!