RK Borac m:tel – Prvog dana prodato više od 60 sezonskih i GOLD karata

483

RK Borac m:tel juče je pustio u prodaju sezonske i GOLD karte za narednu sezonu. Već prvog dana, zabiježili smo dobar promet. Naime, prodali smo 53 sezonskih i 11 GOLD karata, navode u klubu.

Cijena sezonske karte je 70 KM, ali svi koji ovu kartu kupe do 8. septembra moći će je dobiti po akcijskoj cijeni od 50 KM, dok je cijena GOLD karte 300 KM.

Kao što smo ranije saopštili, za vlasnike i sezonskih i zlatnih karata pripremili smo brojne pogodnosti.

Između ostalog, vlasnici ovih karata ostvariće popust na kupovinu kod sponzora i prijatelja RK Borac m:tel u iznosu od 10 do 20 odsto. Za sada je RK Borac m:tel sklopio ugovor sa 15-ak preduzeća, čiji su proizvodi i usluge svima neophodni u svakodnevnom životu, u kojima će vlasnici ovih karata moći ostvariti popust na proizvode, a spisak ćemo objaviti narednih dana.

Naravno, ovo neće biti konačan spisak i u narednom periodu biće proširen ne samo preduzećima u Banjoj Luci, nego i u drugim gradovima u Republici Srpskoj, odnosno BiH, pa čak i u zemljama regiona, kao što su hoteli, trgovački lanci i druge usluge. Sve kompanije u kojima će biti omogućen popust, na ulaznim vratima imaće naljepnicu sa našim kartama.

Vlasnici GOLD karte, kako bi izbjegli gužvu na ulazu, moći će ući na poseban ulaz, imaće pristup VIP salonu, u kojem ćemo besplatno služiti hranu i piće, gdje će se moći družiti sa ostalim sponzorima i vlasnicima GOLD karte, a imaće i obezbjeđeno parking mjesto ispred SD „Borik“ za vrijeme utakmica.

Za vlasnike sezonskih karata koji dođu na najveći broj utakmica ove sezone koje RK Borac m:tel bude igrao kao domaćin, pripremili smo i prigodne poklone, navode u Klubu.

(Uno portal)

PODIJELI

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite ime!