Vujošević: Ništa nije dramatično

342
Loše zdravstveno stanje proslavljenog košarkaškog trenera Duška Vujoševića ne znači i da je klonuo duhom.
 

Doktori su savjetovali da mirujem i da se potpuno posvetim liječenju i terapijama, poručio je Duško

Selektora Bosne i Hercegovine “Novosti” su pronašle u dobrom raspoloženju, tokom jedne od mnogobrojnih dnevnih posjeta na Vojvomedicinskoj akademiji u Beogradu. Tamo je zbrinut i predstoji mu višednevna terapija.

– Poznato je da već dugo imam problema sa šećernom bolesti, a ljekari su preporučili još najmanje deset dana boravka na VMA i terapiju u hiperbaričnoj komori – kaže Vujošević.

Današnju vijest da mu se stanje naglo pogoršalo i da je hitno primljen u bolnicu, Vujošević je prokomentarisao u svom stilu, uz iskren osmjeh:

– Ne vjerujte u ono što odmah pročitate. Ništa nije toliko dramatično, najvažnije je da sam sada u sigurnim rukama.

Najbolji srpski ljekari na Vojnomedicinskoj akademiji sada vode računa o njegovom zdravlju, jer su posljednje informacije bile da mu prijeti gangrena na jednoj nozi.

– Doktori su savjetovali da mirujem i da se potpuno posvetim liječenju i terapijama. Poslušao sam ih – dodaje Vujošević.

Na pitanje da li je u kontaktu sa stručnim štabom i igračima Bosne i Hercegovine i šta će biti u nastavku kvalifikacija, Vujošević je kao iz topa odgovorio:

– Ma, Bosnu ću da vodim i sa jednom nogom! U svakodnevnom kontaktu sam sa svojim saradnicima.

Inače, danima na društvenim mrežama ljubitelji košarke i navijači Partizana šalju poruke podrške najtrofejnijem treneru u istoriji crno-bijelih.

(Novosti)

PODIJELI

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite ime!