Špirić poručio PDP-u: Dodik bio i ostao predsjednik kome se vjeruje

899

Potpredsjednik SNSD-a Nikola Špirić poručio je danas PDP-u da ako neće i ne mogu da pomognu sopstvenom narodu, bolje im je da ćute, jer je /predsjednik Republike Srpske Milorad/ Dodik bio i ostao predsjednik kome se vjeruje.

Komentarišući današnje saopštenje PDP-a u kome se navodi da su SNSD i HDZ najodgovorniji za položaj Srba u Kantonu 10 /Livanjski kanton/ u Federaciji BiH, Špirić je za Srnu rekao da bi bilo dobro kada bi predsjednika Republike Srpske podržali i predstavnici drugih političkih partija, jer bi, kako kaže, to bi bilo jako korisno za Srbe koji su se vratili u Drvar, Grahovo i Glamoč.

“Danas Drvarčani govore, neka se oni /PDP/ i dalje drže /predsjednika SDA/ Bakira Izetbegovića i pomažu mu, a mi ćemo uz Dodika, pa kako nam bude”, istakao je Špirić.

On je dodao da PDP ionako niko u ovoj regiji /kanton 10/ ne doživljava kao ozbiljnu političku partiju, naglasivši da kada oni dođu u Drvaru je “to običan pijačni dan”.

U saopštenju iz PDP-a navode da je, kako kažu, licemjerno da predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik u Drvaru govori o lošem položaju Srba u Kantonu 10, kada “njegov SNSD sa svojim strateškim partnerom HDZ-om suvereno vlada ovim kantonom punih 10 godina”, prenose agencije.

PODIJELI

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite ime!