Košarkaški klub invalida “Vrbas” pobjednik turnira u Rumuniji !

884

Košarkaški klub invalida „Vrbas“ pobjednik je turnira u rumunskom gradu Oradea!

Banjalučani su do četvrtog uspjeha na ovom jakom takmičenju stigli zahvaljujući trijumfu u finalu protiv ekipe Karlsruea iz Njemačke (80:31). Prije toga su u polufinalu bili uspješnije od sastava Vitezovi iz poljskog grada Krakova (100:36).

Aktuelni šampioni NLB lige, BiH i Republike Srpske još jednom su pokazali koliko su moćan tim.

– Srećni smo što smo po četvrti put prigrabili pobjednički pehar u Oradei. Nije nam bilo lako, s obzirom da se nalazimo na početku priprema za novu takmičarsku sezonu. Međutim, smogli smo snage da odigramo kako se od nas očekuje i rezultat toga je prvo mjeto na ovom prestižnom turniru – izjavio je Igor Ignjatović, kapiten Košarkaškog kluba invalida „Vrbas“.

KKI Vrbas3

Naš sagovornik je ovom prilikom pohvalio saigrače za nastup na takmičenju u Oradei. On se istovremeno zahvalio i rukovodstvu kluba koje je obezbijedilo novčana sredstva kako bi ekipa otputovala na pomenuti turnir.

– Moram da pohvalim sve svoje saigrače koji su još jednom pokazali karakteri i volju za trijumfom. Istovremeno želim da kažem veliko hvala našem vrijednom predsjedniku Marinku Umičeviću koji nam je omogućio da otputujemo na turniru u Rumuniju – dodao je Igor Ignjatović.

Poslije nastupa na turniru u Oradei igrači „Vrbasa“ nastaviće sa treninzima u Banjaluci.

(srpskacafe.com)

PODIJELI

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite ime!