U naselju Obilićevo danas mirno, Šapić na psihijatriji

819

Banjalučka policija juče je bila zauzeta dramom u banjalučkom naselju Obilićevo. Danas smo pokušali da saznamo koja je pozadina navodnog pokušaja samoubistva.

U banjalučkom naselju Obilićevo danas ništa ne ukazuje na to da se juče na istom mjestu dešavala prava drama. Grujica Šapić, koji je prijetio skakanjem sa balkona, na kraju je odustao od svoje namjere, nakon višečasovnog pregovaranja sa policijom.

Na lice mjesta u kasnim večernjim satima stigao je i socijalni radnik. Na kraju je sa Šapićem stupio u kontakt.

Isto je danas pokušala i naša ekipa. Pozvonili smo na njegov interfon, ali odgovora nije bilo. U policiji su nam pojasnili da je Šapić iz stana sinoć odveden na psihijatriju. Komšije i dalje u nevjerici, ali samo poneki od njih o svemu priča iza kamere.

Niko od komšija danas nije htio pred kameru. Dok jedni kratko poručuju da nemaju komentar, drugi odgovaraju da o Šapiću ne mogu da kažu ništa loše. Pretpostavljaju da ima porodičnih problema.

Kako saznajemo, Šapić je stan u kojem boravi, kao vojno lice, kupio još za vrijeme rata. U međuvremenu se razveo, pa je bivša supruga tražila stan, na koji, tvrdi Šapić, on ima pravo.

Upravo zato, juče je zaključao vrata, iza kojih nije puštao ni vlastitu ćerku. U stanu je sam bio skoro sedam sati, ali komšije i Šapićevi poznanici, sumnjaju da je imao namjeru da se ubije.

(atvbl.com)

PODIJELI

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite ime!