Večeras Borac – Sarajevo, zabrana točenja alkohola u krugu do 1000 metara

1032

Utakmica Borac – Sarajevo biće odigrana na Gradskom stadionu u Banjaluci, večeras 27. avgusta, sa početkom u 20 časova.

Borac je u prvih pet kola zabilježio tri pobjede i dva poraza i ova utakmica je od velikog značaja za banjalučki tim. U ovaj meč Borac ulazi sa šeste pozcije na tabeli, dok je Sarajevo deveto sa četiri osvojena boda.

MUP Republike Srpske će preduzeti posebne mjere osiguravanja utakmice između Borca i Sarajeva u šestom kolu Premijer lige BiH.

Član Upravnog odbora Fudbalskog kluba Borac zadužen za finansije i marketing Vedran Pušić istakao je u ranijem obraćanju predstavnicima medija da je utakmica šestog kola BH Telekom Premijer lige BiH između Borca i Sarajeva, koja se igra u nedjelju od 20 časova na Gradskom stadionu, proglašena “visokorizičnom” od strane Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske.

– MUP RS je ovaj derbi proglasio “utakmicom visokog rizika” i Borac kao organizator mora da ispoštuje sve na šta mu se ukaže pažnja. Shodno tome, biće zabranjeno točenje alkohola u krugu do 1000 metara, a svi oni koji se ogluše o ovu naredbu biće sankcionisani mjerama od strane MUP-a, naveo je Pušić.

PODIJELI

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite ime!