Gradonačelnik posjetio Veriće, počela rekonstrukcija javne rasvjete

508

Gradonačelnik Igor Radojičić, posjetio je danas mjesnu zajednicu Verići, gdje su danas počeli radovi na održavanju javne rasvjete na seoskom području. Posjetu ovoj mjesnoj zajednici, gradonačelnik Radojičić je iskoristio i za sastanak sa čelnicima Savjeta MZ Verići, sa kojima je razgovarao o rješavanju infrastrukturnih pitanja na ovom području.

Dijelom ćemo ići na rekonstrukciju javne rasvjete, a dijelom će biti izgrađena i nova rasvjeta. U cjelini, riječ je o dužini od oko dva kilometra. Nakon dosta godina i problema koje seosko područje ima sa javnom rasvjetom, odlučili smo se za ovaj posao. Ovdje postoji potreba i za niskonaponskom mrežom, o čemu ćemo razgovarati sa predstavnicima Elektrokrajine, a bilo je riječi i o vodosnabdijevanju. Za iduću godinu u planu je završetak radova na društvenom domu u Verićima – rekao je gradonačelnik Radojičić.

Predsjednik Savjeta MZ Verići, Slaviša Vučkovac, kazao je da je današnji susret sa gradonačelnikom bila prilika da prvog čovjeka grada upoznaju sa problemima koji postoje u ovoj mjesnoj zajednici, ali i da se zahvale na onome što je do sada urađeno.

– Ovo nije jedini posao na infrastruktri koji se ove godine radi u Verićima. Ranije je urađen put Stara cesta – Lipova dolina u dužini od 200 metara, završena je rekonstrukcija Partizanskog groblja, urađen je dio vodovoda u zaseoku Popovići, a u toku je investiciono održavanje tzv. starog prijedorskog puta Verići – Potkozarje u dužini od sedam kilometara – naveo je Vučkovac.

U razgovoru sa mještanima Verića učestvovali su i zamjenik gradonačelnika Srđan Amidžić i načelnici resornih odjeljenja.

PODIJELI

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite ime!