Samohranom ocu iz Banjaluke i njegovoj ćerkici potrebna pomoć

1465

Željko Boškić iz Banjaluke je samohrani otac bez stalnih primanja. On i njegova osmogodišnja kćerka Ana Maria žive od bakine penzije koja nije dovoljna za osnove potrebe ove tročlane porodice.

Baka je teško bolesna, boluje od tumora na mozgu i tromboze, a sa 90% oštećenim sluhom zavisi od Željkove pomoći. Mala Ana Marija je skomno dijete, za novu školsku godinu joj treba sve što i njenim vršnjacima ali ona najviše želi udžbenike, jedan par cipelica i par patika za časove fizičkog vaspitanja.

Otac Željko ističe da su mu udžbenici i obuća za Ana Mariu najveći problem ali da su prehrambeni proizvodi i sredstva za higijenu potrebni, a da od skromne majčine penzije ne može da ih kupi. Željko ne prima alimentaciju od bivše supruge koja je Ana Mariu i njega ostavila neposredno po porađaju.

Ovaj samohrani otac se svakodnevno bori sa neimaštinom, a trenutna situacija ga je natjerala da se obrati javno za pomoć ljudi dobre volje koji su u mogućnosti pomoći njemu i njegovoj osmogodišnjoj kćerkici.

Fondacija Humana Srpska Banja Luka pokrenula je humanitarnu akciju za pomoć pomoć samohranom ocu Željku Boškiću.

Materijalne donacije u vidu hrane, školskog pribora, udžbenika i sredstava za higijenu mogu se dostaviti u prostorije fondacije, dok se novčane uplate mogu vršiti na žiro račun Fondacije “Humana Srpska”  u NLB banci 5620998136875370 uz naznaku za Boškiće.

Za više informacija obratite se direknto Fondaciji “Humana Srpska” na zvaničnoj web stranici www.humanasrpska.org, na E-mail: info@humanasrpska.org ili putem telefona na 066 477 375.

PODIJELI

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite ime!