SNSD: Opozicija osuđena na dugogodišnje čekanje u redu za vlast

412

Savez nezavisnih socijaldemokrata (SNSD) ocijenio je da Srpska demokratska stranka (SDS), Partija demokratskog progresa (PDP) i Narodni demokratski pokret (NDP) nemaju ni znanja, ni hrabrosti ni volje da se upuste u rješavanje pitanja u Republici Srpskoj, od kojih je goruće – otimanje imovine Srpske od strane Ustavog suda BiH.

Umjesto jasnog stava prema tom problemu i prijedloga za njegovo rješavanje, ističu iz SNSD-a, građani Republike Srpske dobili su kuknjavu opšteg tipa u “kojoj su se danas smjenjivali predsjednici tih stranaka Vukota Govedarica, Branislav Borenović i Dragan Čavić”.

“Šta su zamjerili koaliciji na čelu sa SNSD-om? Zamjerili su joj što su oni već više od deset godina opozicija i što nikako ne uspijevaju da objasne građanima zašto kukaju svaki put kada vlast izađe sa konkretnim prijedlogom za rješenje nekog pitanja”, navodi se u saopštenju iz SNSD-a.

SNSD je ocijenio da je zanimljivo da su više pažnje posvetili personalnom rješenju u Glavnoj službi za reviziju javnog sektora od imovine Republike Srpske i poručio da je takva opozicija osuđena na dugogodišnje čekanje u redu za vlast, prenose agencije.

PODIJELI

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite ime!