Pronađen heroin, uhapšena dva lica

564

Policija je sinoć oko 18 časova u Ulici Novo naselje u Jezeru oduzela 5,3 grama materije koja asocira na heroin, te uhapsila dva lica, potvrđeno je “Nezavisnim”.

Prethodno su pripadnici Policijske stanice Jezero kontrolisali tojotu, kojim je upravljao E.B. (48) iz Sanskog Mosta, a sa kojim je u vozilu bio i M.H. (39) iz Banjaluke.

Tokom kontrole i provjere njih dvojice utvrđeno je da se radi o licima koja su sklona krivičnim djelima u vezi sa drogom. Potom su krim-policajci Policijske uprave Mrkonjić Grad, u saradnji sa kolegama iz Jezera, a na osnovu usmene naredbe Osnovnog suda u Mrkonjić Gradu, pretresli dvojicu muškaraca i vozilo u kojem su bili.

“Pronađeno je i oduzeto jedno pakovanje u aluminijskoj foliji smeđe praškaste materije koja asocira na heroin, ukupne bruto mase 5,3 grama, ali i dvije tablete ‘Suboxone’ 8 miligrama u originalnom aluminijskom pakovanju. kao i dvije aluminijske folije sa tragovima sagorjele smeđe supstance koja asocira na heroin”,rečeno je “Nezavisnim” iz mrkonjićke policije.

Nad dvojicom osumnjičenih izvršena je kriminalistička obrada. Okružni tužilac je naložio da se oni nakon završene kriminalističke obrade puste na slobodu, a da se po kompletiranju predmeta u redovnoj proceduri dostavi izvještaj protiv njih.

(nezavisne.com)

PODIJELI

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite ime!