Dnevni horoskop

431

Horoskop za 30. avgust

Ovan

Družite se više sa dragim ljudima. Odlično se osjećate. Moguć kraći put.

Bik

Organizujte se i potrudite se da odradite prioritete, pa onda sve drugo. Najbitnije je kakav odnos imate sa saradnicima. Štedite više.

Blizanci

Zabavite se danas. Dan je stvoren za odmor i uživanje. Provedite vrijeme uz partnera, a ako ste slobodni moguće je neko novo poznanstvo.

Rak

Nervozni ste zbog finansija. Potrudite se da se opustite, makar se poslije posla odmorite. Provedite više vremena u prirodi.

Lav

Partner je nervozan. Strastveni ste danas. Bavite se sportom. Potrudite se da kvalitetno provedete slobodno vrijeme, niste baš fokusirani na posao danas.

Djevica

Nervirate se zbog posla. Opustite se i gledajte da se ne opterećujete tuđim problemima. Brinite o svom zdravlju.

Vaga

Bavite se sportom. Nemojte biti statični. Komunikativniji ste nego inače i sjajno ste raspoloženi.

Škorpija

Potrudite se da budete staloženi i smireni danas. Provedite vrijeme sa porodicom. Moguć priliv novca. Prilično ste zadovoljni poslom.

Strijelac

Komunikativni ste i lijepo raspoloženi. Danas je odličan dan za kraći put. Ne prejedajte se, skloni ste uživanju u hrani.

Jarac

Moguć priliv novca. Potrudite se da se ne nervirate i da se ne opterećujete zaradom, bar danas. Spavajte više. Moguć problem sa pritiskom.

Vodolija

Nervozni ste. Družite se više sa prijateljima. Mogući su problemi sa cirkulacijom.

Ribe

Naspavajte se dobro. Potrudite se da se opustite i gledajte da se ne nervirate oko posla. Neka ženska osoba Vas može ‘izbaciti iz takta’.

Astrolog Jovana Vilimonović

PODIJELI

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite ime!