Opljačkana benzinska pumpa u Banjaluci, uhapšen osumnjičeni

1779
Policija je uhapsila Nedeljka Tomaša (21) iz Banjaluke osumnjičenog da je protekle noći opljačkao benzinsku pumpu u Karađorđevoj ulici u ovom gradu, saznaju “Nezavisne” nezvanično.
 
Sumnjiče ga da je oko 1.10 časova, maskirane glave i uz prijetnju nožem, od radnika benzinske pumpe ukrao oko 1.000 KM, pa pobjegao.
Policija je potom izvršila uviđaj, te pronašla osumnjičenog, ali i ukradeni novac i druge predmete koji će poslužiti kao dokaz u krivičnom postupku.
“U zajedničkim i koordinisanim aktivnostima nadležnih policijskih stanica na području grada Banjaluke i Sektora kriminalističke policije Policijske uprave Banjaluka, na osnovu operativnog rada i efikasnog postupanja identifikovan je i uhapšen N.T.(21) iz Banjaluke, osumnjičen da je izvršio razbojništvo”, saopštila je Marija Markanović, portparol PU Banjaluka.
Policajci će nakon ispitivanja osumnjičenog dalje mjere i radnje prema njemu preduzimati po instrukciji dežurnog tužioca Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka. “Nezavisne” nezvanično saznaju da im je Tomaš od ranije poznat po teškim krađama i nasilju u porodici.
(nezavisne.com)
PODIJELI

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite ime!