Promocija novog trenera Borca danas u 4 popodne

650

Fudbalski klub Borac od danas ima novog trenera, Zorana Milinkovića, koji će u Trofejnoj sali Gradskog stadiona biti promovisan u 16 časova.

Ovu informaciju saopštio je Vico Zeljković, član uprave kluba sa Gradskog stadiona zadužen za sportski sektor.

– Sve smo se dogovorili i Zoran Milinković će u nastavku sezone predvoditi ekipu u borbi za premijerligaške bodove. Mislim da smo njegovim angažovanjem napravili veliki iskorak, jer nam je bio neophodan trener za ostvarivanje naših dugoročinih planova. Jedan od njih je stvaranje evropskog Borca i vjerujemo da to možemo ostvariti sa ovim iskusnim stručnakom – izjavio je Zeljković.

Član uprave banjalučkog premijelrigaša dodao je kako će dosadašnji strateg, Željko Vranješ, ostati da radi u klubu.

– On je bio i ostao vojnik Borca i vidjećmo na koje ćemo ga mjesto rasporediti. Taj zadatak ćemo završiti u narednih sat vremena, i to, na obostrano zadovoljstvo. Želio bih da napomenm da mi nismo bili nezadovoljni sa radom Vranješa. Jednostavno želimo iskorak više i ponavljam to možemo sa Milinkovićem. Ovaj iskusni stručnjak Partizan je svojevremeno uveo u Ligu Evrope, a zapažene rezulate imao je i novosadskoj Vojvodini – dodao je Zeljković.

Dobra stvar za Banjalučane što je nastupila pauza u šampionatu zbog obaveze reprezentacije BiH u kvalifikacijama za Mundijal koji se naredne godine održava u Rusiji. Biće ovo prilika Zoranu Milinkoviću da se još bolje upozna sa ekipom, ali i sa Ligom BiH.

(srpskacafe.com)

PODIJELI

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite ime!