Dnevni horoskop

337

Ovan

Jako ste dobro raspoloženi danas. Iskoristite ovaj četvrtak što bolje možete, budite aktivniji. Nemojte se preforsirati.

Bik

Potrudite se da ne trošite svoju energiju na stvari koje ne možete da obavite sami. Pitajte nekog za pomoć. Mogući su iznenadni troškovi.

Blizanci

Nemojte ulaziti u bespotrebne rasprave sa prijateljima. Potrudite se da se usmjerite na to da im date dobar savjet. Pravite kompromise.

Rak

Puni ste elana i dobre energije, samo Vam je bitno da radite nešto novo. Vrijedni ste. Ostavite i vrijeme za porodicu, ne zapostavljajte je.

Lav

Puni ste energije i danas. Pokušajte da ne namećete svoje mišljenje drugima, nego gledajte svoja posla. Ne trošite energiju na druge.

Djevica

Danas je dobar dan za kupovinu. Posetite rodbinu ako imate vremena. Možete kupiti neku sitnicu za kuću ili neki odjevni predmet koji odavno želite.

Vaga

Provedite dan sa partnerom. Budite kreativni danas i vodite malo više računa o sebi. Komunikativni ste.

Škorpija

Isplanirajte narednu nedjelju. Osećate pad energije i jako ste umorni i napeti. Najbolje bi bilo da uradite nešto za sebe, idite do frizera.

Strijelac

Vrlo ste pozitivni i nasmijani danas i to svi primećuju. Bavite se sportom ili hobijem, to će vas oraspoložiti. Nemojte raditi danas, ako je moguće.

Jarac

Nemojte provesti cijeli dan kod kuće. Idite negde u prirodu ili se bar vidite sa prijateljima. Moguć pad energije.

Vodolija

Idite na kraći put, ako ste u prilici. Budite prijatni prema ljudima sa kojima radite. Danas ćete možda čuti neku bitnu vijest vezanu za posao.

Ribe

Danas nije dobro da jedete prezačinjenu hranu. Nemojte trošiti previše novca, jer ćete kupiti stvari koje Vam nisu potrebne. Nervozni ste zbog privatnih problema.

Astrolog Jovana Vilimonović

PODIJELI

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite ime!