Čola snima album u Sloveniji, premijera do kraja godine

836

Uspjeh nedavno objavljenog singla “Mala”, koji je ekranizovan u Crnoj Gori, osokolio je Zdravka Čolića, iz čijeg tima poručuju da je legendarni pjevač boravio u Sloveniji kako bi finiširao snimanje numera za album, koji će izdati do kraja godine.

Popularni Čola i ranije ove godine posjetio je Sloveniju, tačnije Novo Mesto, kako bi na miru snimao pjesme za izdanje koje publika željno očekuje. Poslije nekolicine nastupa tokom ljeta, između ostalog i onog u Top Hillu, Čolić se uputio na dobro poznatu adresu, studio RSL, gdje je uz podršku Nikše Bratoša i drugih muzičara finiširao snimanje albuma.

Pjevačev tim potvrdio je za Faktor da se među kompozicijama kriju potpisi Maye Sar i Antonije Sole. Zanimljivo, u istom studiju Čola je snimio i prethodni album “Vatra i barut”.

“Čola voli da snima u Novom Mestu, gdje ima potpuni mir. Album bi trebalo da izađe do kraja godine, ali još je rano govoriti o datumu”, navode iz Čolićevog tima, uz napomenu da je pjevač i te kako zadovoljan reakcijom regionalne publike na singl i spot “Mala”.

Intenzivan rad u studiju nikako nije uticao na Čolinu koncertnu aktivnost. Već večeras održaće koncert u Požarevcu, a 9. septembra na programu je nastup u Budimpešti, prenose agencije.

PODIJELI

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite ime!