Rekreacija za žene treće životne dobi

766

Nanbudo centar Banja Luka od 5. septembra do 31. decembra ove godine realizovaće projekat pod nazivom „Rekreacija žena treće životne dobi“. Projekat je podržao Grad Banja Luka.

„Cilj projekta jeste da omogući optimalne uslove i mogućnosti ženama u trećoj životnoj dobi da kroz  sportsko-rekreativne aktivnosti zadovolje svoju bio-psiho-sociološku potrebu za kretanjem; sadržajnije i kreativnije provode slobodno vrijeme, čuvaju i unapređuju zdravlje, i drugo“, saopštili su organizatori.

Kako su naveli, program je prilagođen ženama treće životne dobi, bez obzira na njihovu fizičku kondiciju i trenutno zdravstveno stanje. Takođe nije neophodno da imaju bilo kakvo iskustvo sa vježbanjem, niti kondiciju jer programi nemaju stepene težine kao što je npr. početni, napredni ili nešto slično. Svaka nova žena može odmah da se uključi u kompletan program vježbi.

Za žene poginulih boraca, ratnih vojnih invalida i žene sa troje i više djece u periodu realizacije projekta – rekreacija je besplatna.

Vježbe se odvijaju dva puta sedmično u fiskulturnoj sali JU Dječiji dom „Rada Vranješević“, i to ponedjeljkom od 20 do 21 čas, i četvrtkom od 19:30 do 20:30 časova.

Sve zainteresovane žene mogu da se prijave i dobiju dodatne informacije putem telefona, broj:065/694-446, ili na e-mail: info@nanbudobih.com.

PODIJELI

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite ime!