Engleskom fudbaleru prijeti drastična kazna, pokazao sudiji srednji prst (VIDEO)

684
Engleski reprezentativac Dele Ali zbog nepromišljenog poteza mogao bi da bude žestoko kažnjen, bez ikakvog pretjeranog razloga.
.
Fudbaleri Engleske sinoć su na svom terenu savladali Slovačku sa 2:1 poslije preokreta i tako se u direktnom duelu odlijepili na prvom mjestu tabele sa pet bodova viška svega dva kola prije kraja kvalifikacija za Mondijal.
.
Gotovo je izvjesno da će se ‘gordi albion’ tamo i naći, ali bi u slučaju naknadne kazne mladi fudbaler Totenhema i engleske reprezentacije Dele Ali mogao duže da odsustvuje iz nacionalnog dresa.
.
Naime, perspektivni Englez je nakon jednog duela sa slovačkim defanzivcem tražio prekršaj u neposrednoj blizini gola, ali ga nije dobio.
.
Igra se nastavila, svi igrači su zauzeli svoje pozicije, osim Dele Alija koji se polako povlačio ka centru i gestikulirajući sudiji pokazao mu – srednji prst! Da Aliju prijeti ozbiljna kazna komentarisali su i bivši asovi engleskog fudbala u studiju poslije utakmice i svi su bili složni, na čelu sa Rajanom Gigsom, da mu ovo apsolutno nije bilo potrebno. (hotsport.rs)
.

PODIJELI

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite ime!