Talić: Malobabić je veoma kvalitetan čovjek (VIDEO) ; Stanivuković zakazao konferenciju

1051

“Gospodin Malobabić jeste bio zaposlen u Standardu, upravljao je ljudskim resursima, i ja sam veoma zadovoljan što je g-din Malobabić prihvatio moj poziv.

Radi se o jednom veoma kvalitetnom čovjeku, koji je veoma dobar organizator, i što mi je posebno drago, čovjek je prihvatio da iz privrede pređe u administraciju, jer je tamo imao daleko bolje uslove i primanja imao nego što ih sada ima.

Ja sam mu zahvalan što je prihvatio da mi pomogne u ovom poslu. Od g-dina Malobabića i Gradska uprava i Skupština grada sigurno mogu imati koristi obzirom na njegove kontakte s privrednicima pogotovo sa privrednicima iz Švajcarske”, rekao je Talić gostujući u emisiji Banjalučka hronika ELTA 1 HD TV.

Odbornik u Skupštini grada Banjaluka Draško Stanivuković održaće sutra (6.9.2017.godine) u Banjaluci sa početkom u 11 časova konferenciju za novinare na kojoj će govoriti o, kako se navodi u saopštenju, skandaloznoj odluci gradskih vlasti da u kabinetu predsjednika Skupštine grada Banjaluka Zorana Talića zaposli prvog saradnika pompezno najavljenog „švajcarskog investitora“ u Banjaluku, stoji u saopštenju.

Nezadovoljni postupcima onih koji bi trebalo da otvaraju nova radna mjesta u Banjaluci, a ne da „svoje ljude“ zapošljavaju na rukovodeće pozicije u Gradu, a prije svega gradskih vlasti koje udovoljavaju takvim interesima, konferenciji za novinare koja će biti održana na glavnom ulazu u Gradsku upravu Banjaluka (preko puta hrama) će prisustvovati i nekolicina građana Banjaluke, navodi Stanivuković u saopštenju uz priloženu fotografiju.

(Uno portal)

PODIJELI

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite ime!