Preminula legendarna Banjalučanka Majda Arnautović, najveća obožavateljka Zdravka Čolića

2428

U Banjaluci je preminula legendarna Majda Arnautović, legenda Banjaluke i najveća obožavateljka Zdravka Čolića.

Njeno ime upisano je među oko 700 imena Čolinih najvećih obožavalaca iz bivše Jugoslavije i inostranstva na internet stranici fanova Zdravka Čolića. Tamo je upisano: Majda Arnautović, rođena 4. maja 1956. godine.

Prebivalište – Banjaluka, zanimanje krojačica, omiljene pjesme: „Jedina”, „Maslinasto zelena”, „Kad bi moja bila”. I riječi: „Volim ga najviše na svijetu, a i on mene voli najviše”.

Majda Arnautović biće sahranjena u četvrtak 7.9.  u 15 časova u haremu Dolac u Banjaluci, javlja Buka.

Zdravko Čolić bio i ostao njen najdraži pjevač i prva ljubav, iako lično poznaje mnoge estradne ličnosti sa prostora bivše Jugoslavije.

”Moja privrženost Čoli i njegovoj muzici traje od 1978. godine. Tada me je s njim upoznao Kemal Monteno, a Zdravko je bio i ostao kulturan, fin i savršen muškarac. Pojava! Zato ne bih podnijela da ne odem na njegov koncert”, kazala je Majda prije par godina za ”Press”.

Ona je tada rekla da nema Čolinog koncerta u Banjaluci i regiji kome nije prisustvovala.

”Bila sam na stotinjak njegovih nastupa. Uvijek u prvim redovima i može se reći da mi je Zdravko postao prijatelj. Uredno čuvam sve njegove ploče, kasete, kompakt i DVD diskove, slike i postere. Sve njegove pjesme znam od reči do riječi i svi njegovi albumi su podjednako dobri” tvrdila je Arnautovićeva.

Ona je prije nekoliko godina na stadionu Borca dobila mobilni telefon upravo od Čole.

”I to sa Čolinim brojem. Nažalost, draga uspomena mi je ukradena u Banjaluci. Nikada mi nije javljeno da li je lopov uhvaćen, ali se i sada nadam da će pronaći telefon… A gradske priče da mi Čola mjesečno šalje 100 evra su laž i besmislica. Međutim, ima istine kada kažu „kome Majda na koncert donese cvijeće, taj je zvijezda”, napominje ona.

(Kurir,Buka)

PODIJELI

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite ime!