Vodi računa o izgledu: Bora Čorba ide na botoks

930

Roker posjetio estetskog hirurga i zakazao tretman peglanja bora oko usta, očiju i čela za jesen

Bora Čorba rešio je da se promijeni iz korena, pa će poraditi i na fizičkom izgledu. Popularni roker će se ubrzo podvrgnuti raznim estetskim zahvatima, a prvi među njima je botoks!

Nakon što je prije nekoliko mjeseci batalio alkohol, frontmen benda Riblja čorba riješio je da u svoj život uvede nove navike. Osim što je počeo redovno da vježba, on će malo i ispeglati lice.

– Bora je postao veoma odgovoran kada su zdravlje i fizički izgled u pitanju. Pošto je nedavno bio prikovan za kolica zbog problema s kičmom, pa nije mogao da stane na noge, odlučio je da krene na terapije. Ide redovno kod fizioterapeuta, ali i u teretanu, gde vežba s ličnim trenerom i već mu je dosta lakše. Ipak, oporavak će trajati malo duže jer je to problem koji Bora vuče godinama – kaže izvor blizak rokeru.

Pored toga, pjevač je poželio i da poradi na svom fizičkom izgledu, pa je posjetio estetskog hirurga.

– Otišao je na nekoliko klinika i raspitao se kako bi mogao da se malo podmladi i oporavi kožu lica. Doktori su mu preporučili mezoterapije, ali i botoks, s obzirom na to da ima bore. Početkom oktobra je zakazao prvi tretman u jednoj prestoničkoj klinici.

Najpre će botoks ubrizgati u predeo oko očiju, a ako mu se to bude činilo okej i bude zadovoljan izgledom, Bora će onda uraditi i predeo oko usta i čelo. Čvrsto je odlučio da svoje lice i nakon toga održava, pa je rekao i da će ići redovno na tretmane i masaže kod svoje kozmetičarke – završava izvor.

(Kurir)

PODIJELI

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite ime!