Niče novo igralište na Starčevici

741

Mališani u naselju Starčevica uskoro će dobiti novi prostor za igru i rekreaciju, nakon što je “Adiko banka“ odlučila da se uključi u akciju Gradske uprave i sagradi novo dječije igralište u ovom kraju.

Ugovor o donaciji, vrijednoj 20.000 KM, danas su potpisali gradonačelnik Igor Radojičić i direktor Adiko banke Mario Ivanković. Kako je rečeno, novo igralište, finansirano sredstvima ove banke, biće podignuto u Ulici Sime Miljuša.

Gradonačelnik Radojičić zahvalio se Adiko banci na vrijednoj donaciji, ističući da će banjalučki mališani, uz pomoć ove akcije, tokom ove i iduće godine dobiti najmanje 15 novih dječijih igrališta.

-Od proljetos, kad je započeta ova akcija, uspjeli smo da sagradimo četiri igrališta, računajući i ono u Zalužanima, koje se upravo danas otvara. U narednim danima, tačnije 19. septembra otvaramo novo igralište u Obilićevu, koje je donacija „Hemoframa“, a punom jeku su i radovi na velikoj zoni za rekreaciju i igralištu u krugu bazena „Akvana“, koje je donirao m:tel – kazao je Radojičić. On je dodao da će uskoro biti otvoreni radovi na još nekoliko gradilišta širom grada, na osnovu ranije potpisanih ugovora o donaciji igrališta.

Direktor Adiko banke Mario Ivanković, naglasio je da su se sa zadovoljstvom odazvali pozivu gradskih vlasti za učešće u ovom projektu, te da su, kao društveno odgovorna kompanija, uvijek spremni da podrže razvoj lokalnih zajednica u kojim posluju.

PODIJELI

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite ime!